Како летната школа Биди Банкар го трасираше мојот кариерен пат

Пишува: Христина Ташевска „Од летна школа до позиција...

Прочитај повеќе

Соопштение за јавност – ББ 2019

ОТВОРЕН ПОВИК ЗА УЧЕСТВО НА ТРЕТАТА ЛЕТНА ШКОЛА...

Прочитај повеќе